Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

Airco specialist

Onderhoud en installatie van uw airco, zowel zakelijk als particulier: dat is al jarenlang ons dagelijks vak. Wij beschikken dan ook over zeer veel kennis en ervaring op het gebied van airco-installatie en -onderhoud. Als geen ander kennen wij de techniek en de werking van een airco. Wij weten waar we op moeten letten. Bijvoorbeeld dat de temperatuur van de airco niet meer dan vijf graden lager moet zijn dan de buitentemperatuur. Dan bereikt u de ideale gevoelstemperatuur. En wist u dat een airco niet alleen geschikt is om te koelen, maar ook kan verwarmen? Met name in het voorjaar en het najaar is dat erg plezierig! Bovendien bespaart u zo al snel dertig procent ten opzichte van een HR-ketel.

  • Wij zijn actief in de gemeente Horst aan de Maas en de gemeente Venray.
    In Horst aan de Maas gaat het om de dorpen: America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Grubbenvorst, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum, Swolgen en Tienray.
    In Venray gaat het om de dorpen: Castenray, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veulen, Vredepeel, Ysselsteyn, Wanssum, Geijsteren en Blitterswijck.
  • Maak direct zelf een afspraak om een storing te verhelpen of om onderhoud in te plannen.
  • U kunt ook 's avonds reparatie aan uw airco inplannen.
  • Een contract voor onderhoud is bij ProfiTemp erg voordelig. Na het eerste onderhoud plannen we direct een volgend onderhoud voor over één of twee jaar. U krijgt hiervan een bevestiging en een maand voor het onderhoud een herinnering.
  • Wij verkopen en installeren ook nieuwe airco-apparatuur, zowel voor huis als bedrijf.
  • ProfiTemp is Stek-erkend en F-gassen-gecertificeerd.

Bekijk hier onze airco aanbiedingen

Nefit TrendLine II HRC 25 CW4Nefit TrendLine II HRC 25 CW4 Vaillant ecotec plus 34ic CW6Vaillant ecotec plus 34ic CW6 Mitsubishi Electric WSH-EF25i ZEN Design Line 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-EF25i ZEN Design Line 'Inverter warmtepomp' Aircool ASH-50HMVI inverter warmtepompAircool ASH-50HMVI inverter warmtepomp
Website door Forwart sitemap