Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

Airco merken

Aircool

Het zeer complete leveringsprogramma van Aircool is geschikt voor vele toepassingen. Voor elke woon- of werksituatie is een passende klimaatoplossing eenvoudig te realiseren. Aircool airconditioners onderscheiden zich door comfort, duurzaamheid en bedieningsgemak. Moderne technologie en smaakvolle eenvoud vormen de garantie voor jarenlang zorgeloos comfort.

Klik hier voor meer informatie over Aircool

Mitsubishi Electric

Met een airco van Mitsubishi Electric voelt iedereen zich thuis. Een gezond en evenwichtig milieu: dat vindt Mitsubishi net zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat. Daarom zijn de airco's van Mitsubishi stiller dan een computer (fluisterstil) en energiezuinig (veelal energielabel A). Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie behoren de systemen tot de meest efficiënte klimaatoplossingen. Een airco van Mitsubishi Electric is milieuvriendelijk door gebruik van koudemiddel R410A en hygiënisch doordat u ze eenvoudig kunt reinigen. Daarnaast zorgt de geavanceerde filtertechniek in de binnenunits voor een zuivere luchtkwaliteit. Airco's van Mitsubishi Electric zijn uitgerust met een afstandsbediening met 24-uurs timer en na een eventuele spanningsuitval herstarten ze automatisch.

Klik hier voor meer informatie over Mitsubishi Electric

Nefit Proline NxT HRC24 CW4Nefit Proline NxT HRC24 CW4 Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp' Aircool ASH-35HMVI inverter warmtepompAircool ASH-35HMVI inverter warmtepomp Mitsubishi Electric WSH-M35i 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-M35i 'Inverter warmtepomp'
Website door Forwart sitemap