Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

Airco Installatie

Het installeren van uw airco is een klus die zorgvuldig dient te gebeuren. Het begint met de keuze van de juiste plek. Wij van ProfiTemp adviseren u eerlijk. Zo voorkomt u tochtklachten en herrie of vervelende trillingen. Samen met u maken we de juiste keuze van het binnendeel, inclusief de mogelijkheid om het condenswater af te voeren. Dit deel voorzien we van elektra. Ook zoeken we een goede plek voor het buitendeel: op een dak, aan een gevel, op een balkon. Ook dit deel voorzien we van elektrische voeding. Ten slotte verbinden we beide delen door twee dunne leidingen met elkaar, mogelijk via een dakdoorvoer of een kleine wandboring.

Het installeren zelf doen we zeer netjes. Voor ons is het dagelijks werk om de installatiehinder voor u tot een minimum te beperken. We werken zowel de airco zelf als de leidingen keurig af. We testen de airco uitgebreid. En het afval nemen we uiteraard mee. Met de complete installatie van een airco zijn we binnen een dag klaar. Van a tot z goed geregeld: typisch ProfiTemp!

ProfiTemp is Stek-erkend en F-gassen-gecertificeerd.

Wilt u een airco laten installeren? Maak een afspraak

Mitsubishi Electric WSH-HJ25i 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-HJ25i 'Inverter warmtepomp' Aircool ASH-35HMVI inverter warmtepompAircool ASH-35HMVI inverter warmtepomp Mitsubishi Electric WSH-FH50i Deluxe 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-FH50i Deluxe 'Inverter warmtepomp' Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp'
Website door Forwart sitemap