Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

Airco onderhoud

Bij de service van ProfiTemp hoort natuurlijk ook het onderhoud van uw airco. Goed onderhoud van uw airco is heel belangrijk. Daarmee voorkomt u dat zich bacteriën nestelen in uw airco en vervolgens in de ruimte terechtkomen. En de kans op bacterievorming is best groot, omdat u een airco niet het hele jaar door gebruikt. Onderhoud is ook belangrijk om te controleren of er voldoende freon (koelmedium) in uw airco zit en of uw airco niet onnodig veel stroom verbruikt. Want in dat geval kan de compressor vastlopen en dit valt niet onder de fabrieksgarantie.

Door regelmatig onderhoud signaleren wij problemen op tijd en kunnen we:

  1. Zorgen dat uw airco optimaal functioneert.
  2. Storingen voorkomen.
  3. Een langere levensduur van de airco garanderen.
  4. Onnodige kosten door reparaties voorkomen.
  5. Een beter rendement van de airco garanderen.
  6. Veiligheid waarborgen.
  7. Ervoor zorgen dat u aanspraak blijft maken op de fabrieksgarantie.

Wist u dat u bij ProfiTemp voordelig een contract kunt afsluiten voor de controle van uw airco? Bijvoorbeeld eens per jaar of eens per twee jaar. U kunt zelf de dag bepalen. Na het eerste onderhoud plannen we direct een volgend onderhoud voor over één of twee jaar. U ontvangt een bevestiging en een maand voor het onderhoud een herinnering. Schikt de datum toch niet? Dan kiest u zelf een nieuwe dag.

ProfiTemp is Stek-erkend en F-gassen-gecertificeerd.

Nefit Proline NxT HRC24 CW4Nefit Proline NxT HRC24 CW4 Vaillant ecotec plus 25-30 CW4Vaillant ecotec plus 25-30 CW4 Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp' Remeha Tzerra  24c plus CW3Remeha Tzerra 24c plus CW3
Website door Forwart sitemap