Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

Airco soorten

Inbouwairco

De inbouwairco is verkrijgbaar in verschillende modellen. Wij kunnen hem inbouwen in zowel (verlaagde) plafonds als achter wanden. Bovendien is de inbouwairco verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor elk vertrek wel één toepasbaar is. Een andere voordeel is dat de inbouwairco is aan te sluiten op bijvoorbeeld een luchtkanaal. Wij werken het geheel netjes weg en zorgen dat deze nauwelijks zichtbaar is: zonder slang en zonder afvoer.

Split airco

Een split airco bestaat uit één airco-binnenunit en één airco-buitenunit, samen 'split-unit' genoemd. De binnenunit wordt doorgaans hoog aan een muur gemonteerd, zodat de koele luchtstroom zich goed kan verspreiden.

Voordelen van de split airco:

  • Kleine, compacte airco-binnenunit die weinig ruimte inneemt.
  • Airconditioning met een zeer laag geluidsniveau, dus optimaal voor gebruik in ruimten waar stilte is gewenst.
  • Naast koelen mogelijkheid tot (bij)verwarmen als de airconditioner voorzien is van een warmtepomp.
  • Geen zichtbare leidingen in de ruimte, doordat de airco binnenunit tegen een wand wordt geplaatst.

Mobiele airco

Een mobiele airco is snel en eenvoudig inzetbaar voor het koelen van een ruimte. Het voordeel van mobiel is dat deze airco eenvoudig verplaatsbaar is. De airco-installatie is direct inzetbaar in de gewenste ruimte: woonkamer, slaapkamer, kantoor, winkel of andere werkomgeving. De verscheidene mobiele airconditioners leveren diverse koelcapaciteiten en zijn ook verkrijgbaar zonder slang, als splitmodel.

Nefit Proline NxT HRC24 CW4Nefit Proline NxT HRC24 CW4 Mitsubishi Electric WSH-HJ35i 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-HJ35i 'Inverter warmtepomp' Mitsubishi Electric WSH-FH50i Deluxe 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-FH50i Deluxe 'Inverter warmtepomp' Vaillant ecotec plus 25-30 CW4Vaillant ecotec plus 25-30 CW4
Website door Forwart sitemap