Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

CV specialist

Uw verwarming werkt op elk moment van de dag. En uit de kraan komt warm water wanneer u het nodig heeft. Logisch? Wel als ProfiTemp uw CV-specialist is. Want ProfiTemp biedt het beste onderhoud voor uw CV. Haal ProfiTemp in huis!

Onderhoud en installatie van uw CV: dat is al jarenlang ons dagelijks vak. ProfiTemp beschikt over zeer veel kennis en ervaring op het gebied van CV-installatie en -onderhoud. Als geen ander kennen wij de techniek en de werking van een CV-ketel. Wij weten waar we op moeten letten. Onze bedrijfsauto is volledig ingericht op CV. We beschikken over het juiste gereedschap en de materialen om u snel van dienst te zijn.

  • Wij zijn actief in de gemeente Horst aan de Maas en de gemeente Venray.
    In Horst aan de Maas gaat het om de dorpen: America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Grubbenvorst, Hegelsom, Horst, Kronenberg, Lottum, Meerlo, Melderslo, Meterik, Sevenum, Swolgen en Tienray.
    In Venray gaat het om de dorpen: Castenray, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veulen, Vredepeel, Ysselsteyn, Wanssum, Geijsteren en Blitterswijck.
  • Maak direct zelf een afspraak om een storing te verhelpen of om onderhoud in te plannen. Via de button 'Afspraak maken' gaat dat het snelst!
  • U kunt ook 's avonds een reparatie aan uw CV inplannen.

Een contract voor onderhoud is bij ProfiTemp erg voordelig. Na het eerste onderhoud plannen we direct een volgend onderhoud voor over één of twee jaar. U krijgt hiervan een bevestiging en een maand vóór het onderhoud een herinnering.

Bekijk hier onze CV aanbiedingen

Mitsubishi Electric WSH-HJ35i 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-HJ35i 'Inverter warmtepomp' Mitsubishi Electric WSH-M35i 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-M35i 'Inverter warmtepomp' Vaillant ecotec plus 34ic CW6Vaillant ecotec plus 34ic CW6 Remeha Tzerra  39c plus CW5Remeha Tzerra 39c plus CW5
Website door Forwart sitemap