Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

CV Merken

ProfiTemp verricht onderhoud aan alle cv-ketels. Drie merken (Nefit, Remehe en Itho Daalderop) voeren wij zelf. Hiervan hebben we alle onderdelen op voorraad. En we hebben vrijwel dagelijks contact met de drie betreffende bedrijven. Uw voordeel? U bent verzekerd van de beste en snelste service.

Nefit

Logo NefitNefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte cv-merk van Nederland. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Nefit biedt onovertroffen garantie en jarenlang betrouwbaar comfort: geen omkijken naar en door de jaren heen het meest voordelig in gebruik. Een Nefit-ketel is gebruiksvriendelijk, stil en zeker. Voor gelijkmatige warmte en snel warm water.

Ga naar de website van Nefit

Remeha

Logo RemehaRemeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling die de nieuwste technologieën vertaalt naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service. Remeha HR-ketels worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen. Een nieuwe HR-ketel zal in vergelijking met een conventionele- of VR-ketel, aanzienlijke besparingen op uw gasverbruik opleveren.

Ga naar de website van Remeha

Itho Daalderop

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Itho Daalderop heeft drie verschillende cv-ketels; de Aqua-Max, de Base Cube en de Comfort Classic. Alle toestellen blinken uit in eenvoud en gebruikersgemak, maar verschillen op basis van warmwatercapaciteit en vermogen. Het belangrijkste verschil zit hem in het type toestel. Een voorraadtoestel heeft een voorraadvat en houdt het tapwater continu op temperatuur. Deze toestellen zijn iets groter dan gemiddeld, maar hebben het voordeel dat u altijd direct een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking heeft. Een doorstroomtoestel heeft geen voorraad en verwarmt het water als er vraag naar is. Daardoor zijn deze toestellen compacter.

Ga naar de website van Itho Daalderop

 

Mitsubishi Electric WSH-EF35i ZEN Design Line 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-EF35i ZEN Design Line 'Inverter warmtepomp' Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-FH25i Deluxe 'Inverter warmtepomp' Remeha Tzerra  39c plus CW5Remeha Tzerra 39c plus CW5 Aircool ASH-35HMVI inverter warmtepompAircool ASH-35HMVI inverter warmtepomp
Website door Forwart sitemap