Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

CV Reparatie

Een cv-ketel is een ingewikkeld apparaat. De onderdelen kunnen slijten of verkeerd afgesteld zijn, zonder dat het u opvalt. Dit zorgt vaak voor onnodige storingen of onderdelen die vervangen moeten worden. Is uw cv-ketel defect? ProfiTemp repareert storingen goed en snel.

Dezelfde dag

Mocht uw cv onverhoopt kapot gaan, dan bent u bij ProfiTemp precies aan het juiste adres voor snelle en vakkundige reparatie. Met onze ruime kennis en ervaring vinden wij de oorzaak van het defect snel. Heeft u een onderhoudsabonnement bij ProfiTemp? Dan komen wij dezelfde dag nog bij u langs om het euvel te repareren. En ook als u geen abonnement heeft, doen wij ons uiterste best om dezelfde dag bij u langs te komen.

Bijna altijd binnen een uur klaar

We analyseren wat er aan de hand is en stellen een diagnose. Indien gewenst leggen we u graag uit wat er precies aan de hand is en hoe we het probleem gaan verhelpen. Vervolgens gaan we aan de slag. En we doen u een belofte: een reparatie door ProfiTemp duurt zelden langer dan een uur.

Remeha Tzerra  39c plus CW5Remeha Tzerra 39c plus CW5 Nefit TrendLine II HRC 30 CW5Nefit TrendLine II HRC 30 CW5 Remeha Calenta 40L A CW6Remeha Calenta 40L A CW6 Remeha Tzerra  28c plus CW4Remeha Tzerra 28c plus CW4
Website door Forwart sitemap