Bezoek de nieuwe website van Klaassen Bouman

Bezoek de website

Wachtwoord vergeten?
Inloggen

Over ProfiTemp

ProfiTemp begon in 2010 in de Noord-Limburgse gemeente Horst aan de Maas (toen nog onder de naam 'Tommas'). Al snel bleek dat ProfiTemp zich met zijn aanpak sterk onderscheidde in de wereld van cv- en airco-onderhoud en -installatie. De kenmerken van deze aanpak zijn: een grote mate van betrouwbaarheid, 'afspraak is afspraak' en een snelle service.

Als vervolg op het succes van deze aanpak zette ProfiTemp half 2015 de voor hun ontwikkelde software in de markt. Ook in andere regio's maken klanten sindsdien kennis met de ProfiTemp-methode. 

Naast informatie over de diensten, abonnementen en producten van het bedrijf is de software uitgerust met een geavanceerde klantenportal. De monteurs van ProfiTemp gaan met hun iPad op pad en beschikken daarbij over de volledige klantenadministratie en –historie, krijgen inzicht in de planning van werkzaamheden en registreren onderdelen die vervangen zijn tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Er wordt na afloop bovendien automatisch een nieuwe afspraak gepland voor klanten met een onderhoudscontract. Het geavanceerde planalgoritme zorgt ervoor dat de afspraken zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt gepland worden. Hierdoor hoeft ProfiTemp geen voorrijkosten te rekenen. Verder worden facturen automatisch gegenereerd nadat een monteur de afspraak heeft afgemeld in het systeem. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de bedrijfsoptimalisaties die gerealiseerd worden met de ingebruikname van de klantenportal.

De duizenden klanten van ProfiTemp kunnen zelf ook in de portal inloggen voor het bekijken van offertes en facturen, het maken of verzetten van afspraken en het wijzigen van de persoonlijke gegevens.

De installatiebranche bestaat uit vele zelfstandige vakmensen. Door het bundelen van krachten is ProfiTemp in staat op duurzame wijze meerwaarde te creëren voor zowel de klanten als de aangesloten installateurs.

De vervangings- en onderhoudsmarkt voor cv-ketels is al jarenlang een stabiele markt, de markt voor airconditioning zal naar verwachting groeien. ProfiTemp gelooft door strategische samenwerking een stevige positie te kunnen innemen in beide markten.

Klanten ervaren ProfiTemp als een zeer klantgerichte en betrouwbare dienstverlener op het gebied van installatie en onderhoud van cv-ketels warmtepompen en airconditioning.

ProfiTemp heeft de volledige focus van het bedrijf gericht op installatie en onderhoud van CV-ketels, warmtepompen en airconditioning. Door deze focus heeft het bedrijf een onderscheidende positie opgebouwd.

Interesse?
Wilt u meer informatie over het starten met de ProfiTemp-methode of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of geef uw vraag, gegevens en/of CV door middels het contactformulier

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Remeha Tzerra  28c plus CW4Remeha Tzerra 28c plus CW4 Aircool ASH-25HMVI inverter warmtepompAircool ASH-25HMVI inverter warmtepomp Mitsubishi Electric WSH-EF50i ZEN Design Line 'Inverter warmtepomp'Mitsubishi Electric WSH-EF50i ZEN Design Line 'Inverter warmtepomp' Vaillant ecotec plus 35-38 CW5+Vaillant ecotec plus 35-38 CW5+
Website door Forwart sitemap